Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Hos vintagedelux.dk har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret for både nye og vintage varer. Vintage (secondhand/brugt) varer finder du i menuen ‘VINTAGE’.
Fortrydelsesretten for alle varer gælder fra den dag du modtager varen. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varen. Ved returnering bedes du kontakte os hurtigst muligt, og husk du skal vedlægge en returseddel på pakken. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@vintagedelux.dk, per telefon 61 80 15 40 eller ved at udfylde returformularen her på hjemmesiden. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

 Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret
 Varer der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg er undtaget fortrydelsesretten (fx brudekjoler købt efter eget mål)

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved uafhentet pakker forbeholder os retten til at debitere dig for 90 kr. for fragt omkostninger.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Vintage Delux
Korsørvej 43
6000
Kolding
Danmark

OBS! Det er ikke muligt at aflevere varen personligt på vores adresse. Returnering skal ske gennem posten. Du kan sende en pakke retur i en GLS pakkeshop til billige priser. Læs mere om nem returnering på GLS hjemmeside.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Refundering vil ske hurtigst muligt efter modtagelse af returpakken. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamation (hvis der er noget galdt med varen)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Er der noget galt med varen, eller har vi leveret forkert vare, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varen sendes til adressen for ovnen:

– Reklamation for vintage tøj:
Vores vintage tøj er brugte varer. Der kan ikke forventes de ligner nye varer, men vi vælger selfølgelig det bedste inden for vintage og sørger for at beskrive varen så nøjagtig som muligt.

Du kan læse mere om din fortrydelses/reklamationsret i vores generelle handelsbetingelser.

Download vores standardfortrydelsesformular (åbner i nyt vindue)